Music

5 HARDLOOP NUMMERS

hardloop nummers

Kunnen jullie dat, hardlopen zonder muziek? Ik zeker wel hoor, maar dan wil ik wel lopen in een bos, of een schitterende omgeving waar veel te kijken valt. Voor al die andere runs heb ik liever muziek opstaan.

Hardlopen met muziekΒ – De voordelen

De voordelen van muziek zijn al in verschillende studies bewezen, ik heb er zelfs mijn hele scriptie aan gewijd! Vooral energieke, luide en dansbare muziek werken stimulerend tijdens het hardlopen. Wat deze parameters allemaal gemeen hebben is dat ze een redelijk hoog bpm (>120) hebben en een flinke beat (mijn eigen onderzoeks-resultaten ;-)). Hieronder mijn 5 powersongs wanneer je net een beetje extra motivatie nodig hebt! Deze hardloop nummers zijn misschien wat ouder, maar zeker niet minder daardoor!

 

Wat zijn jullie favoriete hardloop nummers?

Image: Flickr /Β Sheila’s

 

Wil je meer weten over de onderwerpen hardlopen, reizen en/of voeding? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.

4 Comments

 • Reply
  Nathalie
  februari 10, 2015 at 2:52 pm

  Hi, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Neem een kijkje op de site voor de vragen en veel plezier! Groetjes, Nathalie

 • Reply
  Jacqueline Jacobs
  februari 10, 2015 at 9:46 pm

  Dankje Nathalie! Ik heb hem inmiddels ook online gezet πŸ˜‰

 • Reply
  Floortje
  februari 17, 2015 at 4:53 pm

  Ah wat een leuk artikel Jacqueline!
  Ik kan ook niet hardlopen zonder goede muziek, it motivates me so much!
  – Rihanna- Phresh Out the Runway
  – Alle nummers van Odesza
  – Adele – Rolling in the Deep (Jamie xx Remix) ft. Childish Gambino
  -Turn It Out – Jeanie Tracy; Abercrombie & Fitch Store Music
  – Rick Rossssss

  Liefs

  • Reply
   Jacqueline Jacobs
   februari 23, 2015 at 10:35 am

   Oh jij hebt ook een aantal mooie hardloop nummer Floortje! Rolling in the Deep blijft gewoon een ontzettend goed nummer!

  Leave a Reply