OVER MIJ

Over mij

Allereerst leuk dat je er bent! Aangezien je de “Over mij” button hebt aangeklikt ga ik ervan uit dat je wat meer wilt weten over het gezicht achter deze blog.

Nou, ik ben Jacqueline Jacobs, 26 jaar en sinds kort woonachtig in Zuid-Holland. Vanuit het ontzettend mooie Limburg ben ik hier gaan samen wonen met mijn vriend. Een echte Limburgse dus in hart en nieren, wat mijn vriend overigens niet is. Vanuit thuis was die tweedeling ook altijd al aanwezig, moeder sprak in het mooi Nederlands met mij en vader in het plat dialect.

In oktober 2012 heb ik het hardlopen ontdekt, en sindsdien een beetje verliefd geworden op de sport. Deze beoefen ik trouwens met vallen en opstaan, gevolgd met huilbuien en euforische momentjes. Ik ben namelijk sinds die tijd niet blessure vrij gebleven. Zoals mannen hun gemoedstoestand kunnen laten leiden door een voetbal wedstrijd, kan ik dat door een run.

Als ik ergens een passie voor heb, kan ik daar met mijn babbel eindeloos over praten. Om mijn vrienden nou wat te ontlasten heb ik besloten mijn eigen blog te starten. Sinds maart 2014 is daar ook nog de racefiets bij gekomen, en temper ik de heuvels in Nederland soms met gevloek en soms met een glimlach. En probeer ik menig mannen (en vrouwen) het snot voor de ogen te fietsen. Soms lukt dit, vaak ook niet. Naast hardlopen en fietsen, vlieg ik ook nog graag de wereld rond en een wereldreis is dan ook een van mijn dromen die ik ooit nog eens waar ga maken! Ik heb nog meer van zulke dromen, don’t worry! Ik mis alleen soms wat tijd en geld maar dat terzijde (doneren mag!).

Samenwonen wil ook zeggen je eigen potje koken en ben ik erachter gekomen dat ik dit heel erg leuk vind. Ik ben niet zo zeer een aardappelen – vlees – groente persoontje, maar vind het ontzettend leuk om voor anderen te koken en een beetje te experimenteren. Soms met goed  resultaat en soms met wat minder ( HaHa!)

Mocht je het leuk lijken kun je me ook volgen via Facebook, hier post ik mijn nieuwe artikelen op, maar ook interessante nieuwtjes, foto’s en alles wat ik het delen waard vind. Via Instagram post ik vooral fotos van recepten die ik net uitgeprobeerd heb en omgevings- foto’s wanneer ik weer eens on the run ben. Meestal probeer ik dan ook nog een aantal tips mee te geven die je niet terug vind op mijn blog.  Twitter is goed voor random stuff en retweet ik artikelen die ik interessant vind. Wil je een mooi overzicht van al je favoriete bloggers dan is Bloglovin’ een mooie tool. Hier kun je me volgen en krijg je iedere keer een update als ik iets nieuws post. Liever geen Bloglovin’, ook dat kan! Je kunt je op de Homepagina ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief! Wederom een overzicht van de geplaatste artikelen plus extraatjes.

X Jacqueline

 

5 Comments

 • Reply
  Blockader
  januari 3, 2014 at 4:25 pm

  Not being able to read the language I will assume it was wonderfully written and that I would have enjoyed it greatly if I knew what it said. 🙂

  • Reply
   JacquelineRuns
   januari 4, 2014 at 10:28 am

   haha thank you, it is in Dutch. I was hoping there where Dutch speaking bloggers as well in the challenge 😉

 • Reply
  Victoria
  januari 10, 2014 at 11:52 am

  Great blog! I’m Dutch but have long forgotten the language.

  • Reply
   JacquelineRuns
   januari 10, 2014 at 2:34 pm

   Thank you! So your living somewhere else on this planet right now?

  Leave a Reply